Típusok

SX4 S-Cross
Baleno
Swift
Vitara

Szolgáltatásaink

 • Bemutatjuk
  Márkaszervizünk
  et.
 • Alkatrész
  kereskedésünk.
 • Forgalmazunk
  gáz üzemanyagot.
 • Információk

  Árlista
  Cégünkről
  Hitelkonstrukciók
 • LOKÁTOR KFT. bemutatása

  A cég székhelye Mezőtúron a Szolnoki út 1 sz. alatt található, ahol 1993-óta hivatalos Suzuki Márkakereskedést működtetünk. A Kft. Mezőtúr, Fűzfa út 2-4 sz. alatti telephelyén, pedig haszongépjármű javító műhellyel, és üzemanyagtöltő állomással rendelkezik.

  A Kft. tevékenységét három fő üzletág határozza meg, úgymint Suzuki Márkakereskedés és Szerviz a Magyar Honvédség részére végzett munkák valamint üzemanyag kiskereskedelem.

  Suzuki Márkakereskedésünk az elmúlt 15 év során dinamikus növekedést ért el.

  A saját erőből 1993-ban felépített könnyűszerkezetes igényes és tetszetős klimatizált bemutatóterem mögé 1999-ben egy ugyancsak könnyűszerkezetes, négy gépkocsi állásos szervizműhelyt létesítettünk. A korszerű és jól felszerelt szervizműhelyben a Suzuki gépkocsik javításához, karbantartásához szükséges valamennyi eszközzel és berendezéssel rendelkezünk.

  1999-óta az Euró Mobil Kft. szerződéses partnereként járművek eredetvizsgálatát is végezzük, akár helyszíni kiszállással is.

  2002-ben alakítottuk ki a minden igényt kielégítő ügyfélvárót és a megnövelt alapterületű alkatrészraktárt.

  2003 szeptemberében a Fűzfa úti telepünkön megkezdtük a gázolaj, és kenőanyag forgalmazást.

  2007-ben kibővítettük használtautó telepünket , melynek köszönhetően nagyobb tér áll rendelkezésünkre, így bizományos értékesítést is végzünk

  Célunk, hogy az ISO 9001-2001-es minőségbiztosítási rendszerünk működtetésével szolgáltatásaink színvonala érje el az EU minőségügyi követelményszintjét és ezzel gazdálkodásunk eredményességét tovább növeljük ill. megszerzett piaci pozíciókat és vevőink elégedettségét minél jobban erősítsük.

  Projekt:
  Akció:
  Suzuki Mester+
  Ajánlatunk:
  Hírlevél:
  Felíratkozás